Modifikace simplexové metody a porovnání výpočetní náročnosti jednotlivých metod - Protiva, Vít (2008)
Bakalářská práce se zabývá simplexovou metodou a modifikacemi této metody. Práce obsahuje souhrn algoritmů jednotlivých metod, ukázky výpočtů na konkrétních příkladech a porovnání výpočetní náročnosti pomocí jednotlivých algoritmů