Modifikace simplexové metody a porovnání výpočetní náročnosti jednotlivých metod - Protiva, Vít; Kalčevová, Jana; Lagová, Milada, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá simplexovou metodou a modifikacemi této metody. Práce obsahuje souhrn algoritmů jednotlivých metod, ukázky výpočtů na konkrétních příkladech a porovnání výpočetní náročnosti pomocí jednotlivých algoritmů
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses