Implementácia a správa hotelového informačného a rezervačného systému Fidelio - Jančík, Tomáš (2007)
Bakalárska práca je zameraná na popis implementácie hotelového informačného systému Fidelio Front Office 7. Cieľom práce je analyzovať priebeh implementácie daného systému. V prvej časti práce sú analyzované nedostatky informačného systému ComArr, ktorý hotel využíval. Druhá kapitola definuje požiadavky na nový informačný systém. Tretia kapitola popisuje charakteristiku vybraných informačných systémov. V ďalšej časti práce sú popísané jednotlivé fáze implementácie, finančné náklady a tréning zamestnancov. Záver práce zrovnáva výsledky s požiadavkami na informačný systém, ktoré si hotel stanovil a navrhuje riešenia pre zlepšenie