Implementácia a správa hotelového informačného a rezervačného systému Fidelio - Jančík, Tomáš; Pour, Jan; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalárska práca je zameraná na popis implementácie hotelového informačného systému Fidelio Front Office 7. Cieľom práce je analyzovať priebeh implementácie daného systému. V prvej časti práce sú analyzované nedostatky informačného systému ComArr, ktorý hotel využíval. Druhá kapitola definuje požiadavky na nový informačný systém. Tretia kapitola popisuje charakteristiku vybraných informačných systémov. V ďalšej časti práce sú popísané jednotlivé fáze implementácie, finančné náklady a tréning zamestnancov. Záver práce zrovnáva výsledky s požiadavkami na informačný systém, ktoré si hotel stanovil a navrhuje riešenia pre zlepšenie
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses