Teleworking - Vejmelka, Jiří (2007)
Práce se zabývá problematikou práce na dálku, neboli teleworkingu. Zkoumá podmínky nutné pro implementaci teleworkingu, také doporučené způsoby jeho zavádění. Popisuje výhody a nevýhody. Zabývá se požadavky na technické vybavení pracovníků na dálku, zkoumá právní úpravu. Zkoumá příčiny nízkého využití v ČR. V praktické části pak formou dotazníkového šetření zkoumá způsob využití ve firmě Telefónica, O2