Teleworking - Vejmelka, Jiří; Hubinková, Zuzana, 1971-; Lukeš, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá problematikou práce na dálku, neboli teleworkingu. Zkoumá podmínky nutné pro implementaci teleworkingu, také doporučené způsoby jeho zavádění. Popisuje výhody a nevýhody. Zabývá se požadavky na technické vybavení pracovníků na dálku, zkoumá právní úpravu. Zkoumá příčiny nízkého využití v ČR. V praktické části pak formou dotazníkového šetření zkoumá způsob využití ve firmě Telefónica, O2
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; teleworking; bakalářské práce; teleworking; bachelor's theses