Komparace Bretton-woodského měnového systému a Hospodářské a měnové unie - Jánská, Zuzana; Heřmanský, Pavel, 1980-; Novotná, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zabývá systémy měnových kurzů a podrobnou analýzou Bretton-woodského měnového systému a EMU. Teoretická část práce analyzuje oba zmíněné měnové systémy, včetně jejich výhod i nevýhod. Praktická část práce je zaměřena na komparaci měnových systémů, pozornost je věnována i ekonomickému vývoji vybraných strátu, jak v období Bretton-woodského měnového systému, tak v období EMU
Vedoucí práce: Pavel Heřmanský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses