Úvěry na bydlení - Binderová, Anna; Kollár, Miroslav; Montag, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá úvěry na bydlení z několika různých pohledů. Nejprve je uvedena obecná charakteristika jednotlivých typů úvěrů, včetně legislativní úpravy a krátkého obrazu vývoje. Poměrně podrobně jsou popsány fáze úvěrového procesu, které musí klient absolvovat, aby úspěšně zajistil financování bydlení. Hlavní částí práce je však zjištění příčin, které vedly k tak výraznému nárůstu objemu úvěrů na bydlení a dále analyzování rizik, které z tohoto faktu plynou pro české domácnosti a ekonomiku
Vedoucí práce: Miroslav Kollár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses