Analýza odvětví biotechnologií v České republice - Hlaváčová, Markéta; Zajíček, Miroslav, 1975-; Chytilová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce zhodnocuje situaci biotechnologického průmyslu v České republice. Zabývá se vznikem prvních biotechnologických společností, vyhodnocuje velikost trhu, celkový obrat společností. Porovnává jednotlivé biotechnologické aktivity firem, rozebírá výrobní faktory, shrnuje biotechnologické podsektory a profily jednotlivých firem. Dále definuje způsoby financování v odvětví a závěrem shrnuje silné a slabé stránky odvětví v podobě SWOT analýzy
Vedoucí práce: Miroslav Zajíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; biotechnologie; bakalářské práce; biotechnology; bachelor's theses