Strategie vstupu CNG vozidel na trh v České republice - Řípová, Eva (2007)
Téma mé bakalářské práce je strategie vstupu CNG vozidel na trh v České republice. Práce je rozdělena do šesti hlavních kapitol. První kapitola popisuje trh ze zemním plynem, situaci v České republice v dopravě a jednotlivá paliva. Druhá kapitola se zabývá souvislostmi spuštění nového produktu. Třetí kapitola se zaměřuje na cílové trhy. Čtvrtá kapitola naznačuje možnosti využití v autobusové dopravě. Pátá kapitola v případové studii konkrétně hodnotí výhodnost CNG osobních vozidel a autobusů. Šestá kapitola rozebírá principy státní regulace trhu ve prospěch CNG a její důsledky. V závěru shrnuji své poznatky a navrhuji změnu