Ekologické daně ČR v podmínkách EU - Horáková, Markéta; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato bakalářská práce je zaměřena na ekologické daně ČR v podmínkách EU. Budu se zde zabývat teoretickými otázkami funkce daní a rozborem Směrnice 2003/96/ES. Dále zde nastíním průběh a obsah ekologické daňové reformy ČR. Potom se budu zabývat dopadem reformy na jednotlivé skupiny obyvatel a podnikatelské subjekty. V závěru práce porovnám český koncept se zavedeným německým modelem a uvedu vlastní názory na reformu
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses