Daňové aspekty koncernového práva - Michalíková, Jana; Marková, Hana, 1950-; Tůmová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce je sumarizací jednotlivých institutů týkajících se koncernů v daňovém právu, objasňuje jejich význam a účel a zároveň na několika postřezích z praxe ukazuje jejich skutečné praktické dopady. Zhodnocuje právní úpravu koncernů z daňového hlediska a poskytuje načrtnutí možného dalšího vývoje této oblasti finančního práva. Daňová úprava koncernů je podrobněji analyzována z hlediska transakcí v rámci koncernů, příjmů a výdajů souvisejících s koncerny i oblasti daně z přidané hodnoty
Vedoucí práce: Hana Marková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses