Vliv vzdělávání zaměstnanců na jejich kvalifikaci ve firmě Medin, a.s. - Harvánková, Hana (2007)
Práce je zaměřena na zkoumání problamatiky vzdělávání ve firmě Medin, a.s. Teoretická část je věnována teorii marketingového výzkumu, jeho členění, metodám a fázím. Aplikační část dokumentuje realizaci marketingového výzkumu