Vliv vzdělávání zaměstnanců na jejich kvalifikaci ve firmě Medin, a.s. - Harvánková, Hana; Černá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na zkoumání problamatiky vzdělávání ve firmě Medin, a.s. Teoretická část je věnována teorii marketingového výzkumu, jeho členění, metodám a fázím. Aplikační část dokumentuje realizaci marketingového výzkumu
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketingový výzkum; bakalářské práce; marketing research; bachelor's theses