Identifikace a dokumentace procesů ve vybraném podniku - Šídlo, Petr; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Bakalářská práce Identifikace a dukumentace procesů ve vybraném podniku se zabývá reengineeringem podnikových procesů. Cílem práce je vybrat nevhodnější metodiku reengineeringu procesů ve vybraném podniku. V teoretické části práce shrnuje známé metodiky reengineeringu, způsoby modelování procesů a technik modelování podnikových procesů. Metodiky jsou přehledně tříděny podle různých kritérií. V praktické části jsou identifikovány hlavní a podpůrné procesy ve vybrané firmě. Pro popis procesů jsou použity vybrané modely z teoretické části práce. Použité modely mají úzkou vazbu na informační systémy. Práce může být použita jako příručka k zahájení průběžného a soustavného zlepšování podnikových procesů
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: procesní management; reengineering; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; process management; reengineering (management); bachelor's theses