Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Vomočilová, Pavlína; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce popisuje jednotlivé kroky k úspěšnému sestavení účetní závěrky a povinnosti, které se k ní váží. První část práce je věnována přípravným pracím, dále bude řeč o uzavírání účetních knih, tj. o účetní uzávěrce. Poslední část pojednává o samotné účetní závěrce, čili o jednotlivých účetních výkazech včetně dvou nepovinných. Jsou zde rozvedeny i záležitosti následně spojené s účetní závěrkou, jako je audit účetních výkazů, výroční zpráva a zveřejňování
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; inventarizace; bakalářské práce; inventories; bachelor's theses