Problematika personální politiky ve vybraném podniku - Vaňková, Kateřina (2007)
Teoretická část se věnuje obecným pojmům personální práce, vytváření a analýze pracovních míst, personálnímu plánování, získávání a výběru zaměstnanců a řízení kariéry. V praktické části jsou tyto oblasti analyzovány v konkrétním podniku, kterým je Toyota Peugeot Citroen Automobile. Vzávěru je provedena SWOT analýza vybraných personálních činností a zhodnocení a návrhy