Problematika personální politiky ve vybraném podniku - Vaňková, Kateřina; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část se věnuje obecným pojmům personální práce, vytváření a analýze pracovních míst, personálnímu plánování, získávání a výběru zaměstnanců a řízení kariéry. V praktické části jsou tyto oblasti analyzovány v konkrétním podniku, kterým je Toyota Peugeot Citroen Automobile. Vzávěru je provedena SWOT analýza vybraných personálních činností a zhodnocení a návrhy
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: personální management; rozvoj kariéry; přijímací řízení; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; career development; employee selection; master's theses