Oceňování a účtování majetku ve společnosti Nestlé Česko s.r.o. - Gillová, Martina (2007)
Obecné možnosti oceňování a účtování majetku, oceňování při běžném účtování, oceňování v účetní uzávěrce. Rozdíly v oceňování dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Vliv výběru metod na vypovídací schopnost údajů v účetních výkazech