Oceňování a účtování majetku ve společnosti Nestlé Česko s.r.o. - Gillová, Martina; Zmrhalová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obecné možnosti oceňování a účtování majetku, oceňování při běžném účtování, oceňování v účetní uzávěrce. Rozdíly v oceňování dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Vliv výběru metod na vypovídací schopnost údajů v účetních výkazech
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: investiční majetek; oceňování majetku; mezinárodní účetní standardy; daňové odpisy; účetní odpisy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; capital assets; valuation; international accounting standards; tax deductions; depreciation; bachelor's theses