Místní akční skupina Jemnicko, o.p.s. - Tumová, Martina; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Diplomová práce analyzuje činnosti Místní akční skupiny Jemnicko, o.p.s. Teoretická část práce obsahuje základní, zákonem upravené, formy spolupráce obcí a také jejich praktické příklady v praxi. Text uvádí problematiku financování místních akčních skupin na národní a evropské úrovni. Praktická část analyzuje investiční a neinvestiční projekty, které zrealizovala MAS Jemnicko, o.p.s. v minulých letech. Analýzy hodnotily její úspěšnost v získávání finančních prostředků, využitelnost a obsazenost jednotlivých projektů a byly doplněny o výsledky dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: mikroregiony; politika soudržnosti; zemědělská politika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; microregions; cohesion policy; agricultural policy; master's theses