Finanční analýza a řízení firmy Galimpex, a.s. - Devánová, Renata (2007)
Cílem práce je zhodnocení finančního zdraví a řízení společnosti Galimpex a.s. První část je zaměřena na teoretické poznatky finanční analýzy, její konkrétní postupy, metody a interpretace ukazatelů. Druhá část uvádí informace o společnosti a implementuje poznatky z první části na konkrétní případ podniku Galimpex a.s