Finanční analýza a řízení firmy Galimpex, a.s. - Devánová, Renata; Hnilica, Jiří, 1976-; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je zhodnocení finančního zdraví a řízení společnosti Galimpex a.s. První část je zaměřena na teoretické poznatky finanční analýzy, její konkrétní postupy, metody a interpretace ukazatelů. Druhá část uvádí informace o společnosti a implementuje poznatky z první části na konkrétní případ podniku Galimpex a.s
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; metody; bakalářské práce; methods; bachelor's theses