Pracovní možnosti v zemích EU - Sochor, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zaměřuje na analýzu možnosti práce a studia v zemích Evropské unie z pohledu občana České republiky. Poskytuje obecný návod pro všechny uchazeče o zaměstnání v jiných členských zemích Unie s důrazem na popis všech nezbytných kroků a úkonů, kterým musí občané věnovat dostatečnou pozornost a snahu upozornit na možná rizika a nebezpečí. Získané poznatky jsou představeny na příkladu dvou zvolených zemí – Rakouska a Portugalska
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: evropské právo; volný pohyb osob; země Evropské unie; management [obor dipl. práce]; pracovní povolení; diplomové práce; European law; free movement of persons; European Union countries; master's theses