Alternativní řešení náměstí Míru v Jindřichově Hradci - Kříž, Jan (2007)
Cílem práce je navrhnout možná využití prostoru náměstí Míru namísto současného stavu, kdy prostor náměstí je využíván převážně jako parkovací plocha. Hlavním cílem je vhodnou dopravní a parkovací politikou navrhnout různé varianty, jak uvolnit prostor náměstí Míru od parkujících automobilů a tím se zasadit o zkvalitnění životních podmínek obyvatel a znovunavrácení historického jádra široké veřejnosti. Dílčím cílem je vytvořit obecný rámec pro řešení dopravních a zejména parkovacích problémů v centrech měst