Alternativní řešení náměstí Míru v Jindřichově Hradci - Kříž, Jan; Princ, Vojtěch; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je navrhnout možná využití prostoru náměstí Míru namísto současného stavu, kdy prostor náměstí je využíván převážně jako parkovací plocha. Hlavním cílem je vhodnou dopravní a parkovací politikou navrhnout různé varianty, jak uvolnit prostor náměstí Míru od parkujících automobilů a tím se zasadit o zkvalitnění životních podmínek obyvatel a znovunavrácení historického jádra široké veřejnosti. Dílčím cílem je vytvořit obecný rámec pro řešení dopravních a zejména parkovacích problémů v centrech měst
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: udržitelný rozvoj; doprava; parkovací plochy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sustainable development; transportation; parking areas; bachelor's theses