Reforma institucí EU v procesu jejího rozšiřování - Sedlářová, Monika; Neumann, Pavel, 1956-; Hitzegrová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem této práce je charakterizovat období předcházející vzniku EU a období její současné existence (1.část), podat podrobný přehled o základních orgánech a institucích EU s důrazem na tzv. institucionální trojúhelník (2.část), nastínit a částečně zhodnotit výhledy této organizace do budoucna (včetně perspektivy celého integračního procesu) v případě přijetí Ústavní, respektive Reformní smlouvy (3.část)
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses