Analýza spokojenosti zaměstnanců společnosti Hilti, spol. s r.o. - Pomahačová, Petra (2007)
Práce se zabývá zjišťováním pracovní spokojenosti zaměstnanců. Nejprve v teoretické části je zaměřena na pracovní spokojenost, motivační teorie a řízení lidských zdrojů. Praktická část nám představuje konkrétní společnost, ve které je prováděno písemné dotazníkové šetření. Výsledky dotazníku jsou analyzovány a následně zprácovány. Závěrem práce jsou navržena managementu možná řešení ke zlepšení pracovních podmínek a zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců