Analýza spokojenosti zaměstnanců společnosti Hilti, spol. s r.o. - Pomahačová, Petra; Černá, Jitka; Vlček, Radim, 1935-2011; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zjišťováním pracovní spokojenosti zaměstnanců. Nejprve v teoretické části je zaměřena na pracovní spokojenost, motivační teorie a řízení lidských zdrojů. Praktická část nám představuje konkrétní společnost, ve které je prováděno písemné dotazníkové šetření. Výsledky dotazníku jsou analyzovány a následně zprácovány. Závěrem práce jsou navržena managementu možná řešení ke zlepšení pracovních podmínek a zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses