Systém motivace zaměstnanců v malém podniku - Ziková, Jitka; Lorencová, Hana; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Systém motivace zaměstnanců zaujímá v řízení podniku významnou pozici, neboť úzce souvisí s úrovní využití lidských zdrojů. Tato bakalářská práce se soustředí na tvorbu účinného motivačního systému v malém podniku. Pouze metody a nástroje „ušité na míru“ konkrétnímu podniku mohou působit požadovaným způsobem. Dále se v práci pojednává o významu bezchybné implementace a důsledného dodržování systému. Výhodou malého podniku je jednoduchost a průhlednost motivace zaměstnanců, čehož lze vhodně využít při hodnocení a zlepšování zavedeného motivačního systému
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses