Komunikační a sociální bariéry nezaměstnaných lidí - Lehká, Michaela (2007)
Práce se zabývá komunikačními a sociálními bariérami nezaměstnaných lidí v okrese Ústí nad Labem. Ve své teoretické části popisuje problematiku komunikace a nezaměstnanosti. V praktické části zpracovává primární data a výsledky dotazníkového šetření, aby mohl být splněn cíl práce - získání přehledu komunikačních a sociálních bariér nezaměstnaných lidí