Komunikační a sociální bariéry nezaměstnaných lidí - Lehká, Michaela; Hubinková, Zuzana, 1971-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá komunikačními a sociálními bariérami nezaměstnaných lidí v okrese Ústí nad Labem. Ve své teoretické části popisuje problematiku komunikace a nezaměstnanosti. V praktické části zpracovává primární data a výsledky dotazníkového šetření, aby mohl být splněn cíl práce - získání přehledu komunikačních a sociálních bariér nezaměstnaných lidí
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; nezaměstnanost; bakalářské práce; unemployment; bachelor's theses