Trh kancelárskych nehnuteľností v Prahe - Chovanec, Roman (2007)
Bakalárska práca je analýzou Pražského kancelárskeho trhu. Sú rozobrané témy ako história, druhy kancelárií, lokality, investičné prostredie, aktuálny stav dopytu a ponuky na trhu a praktická aplikácia na konkrétne developerské projekty