Trh kancelárskych nehnuteľností v Prahe - Chovanec, Roman; Krejčí, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalárska práca je analýzou Pražského kancelárskeho trhu. Sú rozobrané témy ako história, druhy kancelárií, lokality, investičné prostredie, aktuálny stav dopytu a ponuky na trhu a praktická aplikácia na konkrétne developerské projekty
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; kanceláře; trh nemovitostí; bakalářské práce; offices; real estate market; bachelor's theses