Analýza výběrového řízení a fluktuace zaměstnanců - Brixí, Radim, 1981- (2007)
Tato práce řeší vysokou fluktuaci zaměstnanců ve firmě a analyzuje její příčiny, dále doprovodné jevy jako neudržení know-how ve firmě či důsledky jejího růstu. Dalším tématem této práce je analýza přijímacího řízení. Výzkum je prováděn na malém podniku, jehož hlavním předmětem podnikání je developerská činnost na zakázku v oboru IT/ICT. Unikátnost této práce spočívá především v možnosti použití kromě jiných metod i techniky skrytého pozorování