Analýza výběrového řízení a fluktuace zaměstnanců - Brixí, Radim, 1981-; Kočí, Ondřej; Kudláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce řeší vysokou fluktuaci zaměstnanců ve firmě a analyzuje její příčiny, dále doprovodné jevy jako neudržení know-how ve firmě či důsledky jejího růstu. Dalším tématem této práce je analýza přijímacího řízení. Výzkum je prováděn na malém podniku, jehož hlavním předmětem podnikání je developerská činnost na zakázku v oboru IT/ICT. Unikátnost této práce spočívá především v možnosti použití kromě jiných metod i techniky skrytého pozorování
Vedoucí práce: Ondřej Kočí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; pracovní mobilita; diplomové práce; labor mobility; master's theses