Okolnosti argentinské měnové krize - Horáčková, Libuše; Burgerová, Jiřina; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce zkoumá okolnosti vedoucí k argentinské měnové a finanční krizi na konci 90. let 20. století. Jsou rozebrána jednotlivá období během 90. let, jejich ekonomický vývoj, je zmíněn vliv mexické a brazilské krize na krizi argentinskou. Dále jsou zkoumány makroekonomiké ukazatele, tzv. indikátory měnové krize a varovné systémy, které upozorňují na nebezpečí vzniku měnové krize
Vedoucí práce: Jiřina Bürgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; inflace; zadluženost; bakalářské práce; inflation (finance); debt; bachelor's theses