GIS konkrétní obce - Babiš, Jan; Traurig, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Popisuji zavádění GIS na obecních a městských úřadech,softwarové řešení GIS MISYS a jeho konkrétní využití na městském úřadu Mnichovic
Vedoucí práce: Michal Traurig
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: geografické informační systémy; katastrální mapy; management [obor bakal. práce]; MISYS; GEPRO; bakalářské práce; geographical information systems; cadastral maps; bachelor's theses