Elektronické platební prostředky a možnosti jejich integrace s firemním IS/ICT - Gürtner, Michal (2007)
Cílem bakalářské práce je seznámení s možnostmi integrace elektronických platebních prostředků a systémů s využitím produktů společnosti Oracle, popis a analýza nejen jejich vlastností, ale také technologií, které se za nimi skrývají. Dále zjištění, zda elektronické platební prostředky a systémy integrované do informačních systémů firem mají pozitivní vliv na chod firem, zisk a snižování nákladů. Důraz je kladen na reálné použití popisovaných technologií a systémů v praxi