Elektronické platební prostředky a možnosti jejich integrace s firemním IS/ICT - Gürtner, Michal; Šalamon, Tomáš; Dvořáček, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem bakalářské práce je seznámení s možnostmi integrace elektronických platebních prostředků a systémů s využitím produktů společnosti Oracle, popis a analýza nejen jejich vlastností, ale také technologií, které se za nimi skrývají. Dále zjištění, zda elektronické platební prostředky a systémy integrované do informačních systémů firem mají pozitivní vliv na chod firem, zisk a snižování nákladů. Důraz je kladen na reálné použití popisovaných technologií a systémů v praxi
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; EDI; bakalářské práce; EDI; bachelor's theses