Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Šanda, Jakub (2007)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. Analyzuje data za období 1.4.2002 - 31.3.2007. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V praktické části je provedena horizontální analýza, analýza poměrových ukazatelů, bilančních pravidel a analýza pomocí bankrotních a bonitních modelů