Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Šanda, Jakub; Krauseová, Jaruše, 1944-; Jakl, Martina L.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. Analyzuje data za období 1.4.2002 - 31.3.2007. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V praktické části je provedena horizontální analýza, analýza poměrových ukazatelů, bilančních pravidel a analýza pomocí bankrotních a bonitních modelů
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses