Hospodaření příspěvkových organizací na konkrétním případu Domova pro seniory Lukov - Olivíková, Petra (2007)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením příspěvkových organizací v České republice. Je v ní popsán neziskový sektor, důraz je kladen na právní úpravu a v praktické části je analyzováno hospodaření příspěvkové organizace z oblasti sociálních služeb - Domova pro seniory Lukov