Hospodaření příspěvkových organizací na konkrétním případu Domova pro seniory Lukov - Olivíková, Petra; Maaytová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením příspěvkových organizací v České republice. Je v ní popsán neziskový sektor, důraz je kladen na právní úpravu a v praktické části je analyzováno hospodaření příspěvkové organizace z oblasti sociálních služeb - Domova pro seniory Lukov
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; příspěvkové organizace; sociální služby; bakalářské práce; nonprofit organizations; social service; bachelor's theses