Automatizované testování prostřednictvím programu TestComplete - Sellnerová, Eva; Kučerová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Zpracování návrhu implementace programu Test Complete do procesů automatického testování ve společnosti LMC. Vyhodnocení výsledků a přínosů implementace
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses