Hospodaření a finanční analýza Firmy Novák - papír, s.r.o. nutná pro získání dotací od Evropské unie - Caceres, Pirela Maríacristina (2007)
V této práci se zabývá hospodařením a finanční analýzou firmy Novák – papír s.r.o., která je potřebná pro žádost o dotaci u CzechInvestu