Hospodaření a finanční analýza Firmy Novák - papír, s.r.o. nutná pro získání dotací od Evropské unie - Caceres, Pirela Maríacristina; Šušaková, Zdena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V této práci se zabývá hospodařením a finanční analýzou firmy Novák – papír s.r.o., která je potřebná pro žádost o dotaci u CzechInvestu
Vedoucí práce: Zdena Šušaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses