Informační gramotnost při vyhledávaní informací - Tencer, Peter; Sklenák, Vilém, 1963-; Bělohoubková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Táto práca sa zaoberá Internetom, ktorý zásadným spôsobom zasahuje do vývoja spoločnosti a pretvára ju na spoločnosť informačnú. Prvá časť pojednáva o problémoch spojených s vyhľadávaním informácií v prostredí Internetu. Druhá časť sa zaoberá počítačovou a internetovou gramotnosťou, ktoré sú nutnou podmienkou využívania služieb Internetu a zároveň posudzuje súčasný stav počítačovej a internetovej gramotnosti v podmienkach Českej republiky. Posledná časť porovnáva dostupnosť vysokorýchlostného Internetu v Českej repbulike a v krajinách pôvodnej EÚ 15 a regiónu V4
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses