Platforma pro elektronický obchod Zen Cart doplnění nové funkcionality pro systém objednávek - Pekárek, Matěj (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá open source platformou pro internetový obchod s názvem Zen Cart a konkrétně se zaměřuje na řešení systému objednávek z pohledu uživatele (administrátora). Část práce se věnuje hodnocení objednávek ve standardní instalaci. Dále se věnuje optimalizaci vyhledávání a rozšíření funkcí pro vícejazyčné obchody. V poslední části popisuje navržený a implementovaný plug-in umožňující export objednávek