Platforma pro elektronický obchod Zen Cart doplnění nové funkcionality pro systém objednávek - Pekárek, Matěj; Julišová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá open source platformou pro internetový obchod s názvem Zen Cart a konkrétně se zaměřuje na řešení systému objednávek z pohledu uživatele (administrátora). Část práce se věnuje hodnocení objednávek ve standardní instalaci. Dále se věnuje optimalizaci vyhledávání a rozšíření funkcí pro vícejazyčné obchody. V poslední části popisuje navržený a implementovaný plug-in umožňující export objednávek
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses